Gold Coast - part 2

 

 sambung lagi cita ni tak abih lagi..nak letak sume xlarat pulok..

Dinner
*
*
*
Malam tu kami dinner kat sebelah chalet, jalan kaki saja jimat minyak uolss. Nama restoran tu IKAN BAKAR BAYU MALAM ... rasa sedap juga .. kat kawasan sekitar tu ada juga beberapa lagi restoran ikan bakar..pape kita cuba yang dekat dulu okays..

kat pic ada contact number restoran ni, sesape nak buat booking or reserve tempat boleh tepon saja. Jangan tak datang udoh le lepas itu.. Masa nak bayar ada tanya kat cashier ke owner ntah..ada tak orang reserve tempat dan siap order makan pastu tak datang?? ada uolss akak tu kata..pada saya mungkin orang tu ada masalah yang tak dapat dielakkan dan rezki kedai insyaallah makin dilimpiah ruahkan oleh Nya..

Kami tak sempat nak amik pic lauk pauk sume sebab kami dah lapar sangat..hihi..sempat gambar pinggan kosong saja..malam minggu ramai orang..kebetulan ada group motor besau2 malam tu..

Pasni pegi tau dah nak senang call dulu buat reserve tempat..


 sebelah je kan dah nampak meriah..dari laluan kereta chalet..








ni masa dah nak balik orang dah kurang (11.00pm)..masa baru sampai sume penuh. terpaksa berdiri tunggu tempat ..masa ramai dalam 8.30pm ke 9.30pm



bab ni paling bes tuk kids..rezki pakcik ni malam tu banyak..boleh dikatakan seorang kanak-kanak yang pergi situ sure beli satu..agaknya parents dorang nak senang makan tanpa karenah .. senang cita beli lah satu.. kita pun tau kids ni bukan nak makan sangat..



otak-otak sedap juga



 alhamdulillah..habis 
1 ekor udang goreng kunyit
1 ekor sotong goreng kunyit
1 ekor ikan kembung masak 3 rasa
otak-otak & nasi putih 1 share 2 orang
air kosong 1, air buah 3
=total lam Rm70 or Rm80 camtu


dah kenyang .. jom balik jalan kaki saja...

























No comments: