A Famosa-Part 2

Hari ke dua subuh dah bangun kami buat persiapan makanan tuk pergi Safari park dengan Water park..maklumlah dalam tu makan minum mahai..air tin satu harga RM3..kami buat bihun goreng dengan sandwich telur sardin..


View awal pagi yang nyaman kat sini..



Redempt ticket









Paling kelakar Zebra ni, sebelum kami sampai dari jauh tengok dia tengah makan, bila kami sampai depan dia terus paling tunjuk 'tut' kat kita ha33..dah boring agaknya


Hujan turun masa nak balik tu..ada basah sket kami kat tepi

No comments: