Perasaan bila kene pindah

Apa perasaan korang bila kene pindah??tak kisah kene pindah umah..pindah tempat keje?? tukar tempat tidoo..  Sure korang akan rasa eh boleh ker aku biasa kat tempat baru ni?? kira macam-macam boleh ker??? Tapi beselah bila kita nak sesuaikan diri ditempat bukan kebiasaan kita tentu ambil masa..contoh paling senang hari-hari korang tido kat umah jam 9.00pm tajam!! dah lelap..tapi tetiba hari tu korang kene outstation...lam bilik hotel jam dah 10 pm pun masih terkebil-kebil hehe..

Minggu ni last saya duduk kat cubical saya sekarang..next month tukor ke meja style open ..lorrr ingat tukor tempat keje...takk ...saya tukor dalam satu opis haa...kedudukan lain..tapi yang buat rasa lain tu..dah 4 tahun duk style cubical..best duk camni..tertutup kiri kanan ko nak bukak apa pun xda masalah ..buka web yang berpaedah okay...nak plak cube paling hujung dan belakang skali..syiok oooo..sampai buka fb pun terasa macam ada camera  kat belakang kita hehe..mana tau kot boss letak ke kan...kami sederet ni ada 3 cube..belakang kami dinding..seakan-akan cam pic bawah nie.. arrow merah tue..



depan cube pun ada meja lagi..leh dikatakan sume lekat kertas A4 kira cam notes ker..kat depan cube tu..padahal nak elak tengok muka orang depan hahahaaha..pandai kan sume cover camtu..

Tapi meja akan saya duduk ni bukan cube lagi tapi meja dengan meja sebelah hanya ada divider sahaja..depan meja opennnn..kira xda apa yang membolehkan korang nak lekat apa-apa..huaaa...apakan daya tukar department..boss tak buat renovation tuk keseluruhan opis..

jadi biasakanlah diri di tempat baru nanti...good luck noniey..***ucap tahniah kat diri sendiri***

No comments: