1kg...alhamdulillah

last sunday pergi jejalan kat VIVA ..sapa tak tau viva tu sila google eik..buka kete VIVA okayss..tempat ni cam shopping complex jual kelengkapan umah...
saja masuk Pinang medical home care shop..maka terbelilah penimbang digital dengan dumbbel
source:gugle

source;gugle

 bagus beli penimbang digital especially sesape yang rajin monitor berat badan dan bagus juga kita hanya pakai satu pemimbang, kekadang pegi timbang kat luar cam shopping complex bukan betul sangat. Penimbang ni boleh setting  male/female, berat dan ketinggian..dari situ bagusnya juga kita dapat tau berapa fat dan kandungan air dalam badan kita nie..

Dumbbell tu konon nak fitkan bahagian lengan yang lembik ini..blum mula guna lagi pun..harap2 esok mula guna..kita pempuan takyah nak beli heavy sangat kang lengan jadi berketak..ada jual 1kg, 2kg dengan 3kg...ikutkan tanya salesgirl tu suh amik 1 kg dulu..saya tanya F dia kata better amik medium (2kg) dorang sales ni nak suh u beli satu2 dlu la tu..hehe

Berita gembira pagi ni awal pagi dah buka penimbang baru wehhh...korang ador???..setting sume dan timbanggg....alhamdulillahh 1 kg sudah turun noks noks sekalian...heppy tak terkata..baru 5 hari diet karbo..tu pun ader terlanggar sket pantang huhu...saya ada ambil lain juga tuk membantu turunkan berat badan...nanti yersh sume dah banyak2 kilo turun saya kasi tau ya apa yang saya amik...nak test kat badan sendri dlu...


: happy modeee ^_^: syukurrr

1 comment:

Sharinginfoz said...

bagus juga beli benda alah ni