Melaka--Part 3 (1)

assalamualaikum...

hari ke tiga...kami bangun awal..saya ni cuti pun bangun awal..dah terbiasa..tetiba kami decide nak cuba breakfast kali ni...call for service buggy ..

alhamdulillah brekfast kali ke 2 ni ada improvement dari segi rasa...tempat pun berbeza..katanya sebab ramai orang jadi dorang guna tempat lain..(semalamnya hari ahad so ramai check in)




kira macam Philea ni tak jaga kualiti makan pulak..tak adil juga padahal semua bayar rate yang sama dan rugi juga untuk mereka yang hanya check in 2D1N sebelumnya sudah tentu komen mereka pada orang lain buruk dengan makanan tak sedapnya..dan untung pula check in 2D1N pada hari ahad coz isnin pagi makan sedap..sepatunya Philea menyediakan makanan dengan standard quality sama pada setiap hari..

kami punya style memey suka pergi mana-mana 3D2N, baru dapat relax dan feel betul-betul tempat bercuti..sebelum ni ada dok kat COLMAR bukit tinggi...2 hari berturut-turut bekpas sama quality sedapnya..tak pula hari ni sedap esok cam hampeh je rasa kan..

No comments: