Melaka -- Part 2

hari ke 2..lepas pekena bekpas yang tak sedap ituw tengahhari kami pegi pekena coconut shake..asyik-asyik orang dok bercerita macam sedap je kan..dengan bantuan Mr. GPS kesayangan kami sampailah kami di klebang tak silap...

tapi memang kedai kami pegi tu pun silap..bukan tak caya kat GPS tapi tapi hehe...kami cari area berdekatan..sapa guna GPS sure tau nyer kan nak cari tempat berdekatan camne..tetiba lalu kat klebang nampak signboard coconut shake..cam pic bawah ni..apalagi terus kami berenti xcited sangat nak beli..siap beli 2..lepas minum kami decide nak ke Melaka Town..sepatutnya kami kene U turn saja ke jalan seberang..HATI saya kata nak pergi terus jugak..terus punya terus baru jumpa Original COCONUT SHAKE..betul2 sebelah caltex..please see 2nd pic ya..






pic bawah ni la KLEBANG COCONUT SHAKE...alhamdulilah betul kata hati nak pegi terus..makanya saya pun singgah jugak nak rasa..tengok tu memang puas ati dengan icecream vanila atas tu..yang ni untuk take away..long Q juga..


pada saya kene makan sana baru sedap sebab icecream tu dah tenggelam hehe...sekali lagi saya beli 2...akibatnya jadi kawan SETAN sekejappp..apa lagi membazir la wahai semua..dek teruja nak beli dan rasa..sampai terlupa Mr AF saya tak boleh minum air lebih sangat..total saya beli semua 4..2 kat masa tersilap kedai tadi dan 2 masa kat tempat original..

hari kami pergi tu pun panas sangat walupon lam kete ada aircond tapi panas semacam...CANCEL nak ke Melaka Town..Mr AF tak sehat terus balik Philea.........

sebelah malam kami ke Ikan Bakar Parameswara dengan kawan skolah lama saya masa di Teknik Kuala..

Masa otw nak ke Philea malam tu..Mr AF ada kata esoknya macam malas nak breakfast pasal dah terkena pagi tadi tak sedap..saya punn ok...

No comments: