advance Birthday

4 Feb 2012 hari lahir mak..tapi kami buat 3hb malam, sebab wekend ramai xda..especially saya ler pergi cuti-cuti mesia ke bandaraya bersejarah..nantikan entry akan datang jen je jenngggg...

Beberapa minggu sebelum tu dok terpiker nak beli kek apa eik..coklat...cheese cake...choc indulgen..tiramisu..dah bese sangat dah..tetiba teringat satu kek ni memang saya nak makan sesangat walopun tau tu kek bese jer..sorry mak..kek ni saya yang teringin tapi nak tunggu august lambat bebenor..ada juga cari kat blog lain..tapi cam dah penoh jer..kasi email tak reply2 pun...baek order kat sini senang sekali text je dah reply kakzu semanis gula ..hari jumaat petang dah dapat..en somi kak zu anto..ermmm berat juga nak bawa ke paking kek neh...

so malas cakap tengok pic je lah cam bese eik








sapa-sapa nak order kek bleh order kat sini kak Zu ..alhamdulillah mak dan yang lain pun suke dengan kek ni..Thanks Kak Zu buat kek sedap2..insyaallah akan order kek lain lagii

No comments: