rasa nak marah...sabar je lah wahai hatiku

ada sakit hati berurusan dengan orang tak reti nak buat keje..saya pun keje juga..tgk email melambak2..dah baca email customer/client reply la balik..atleast tau la apa status email yang saya anto tu..

payah ke nak reply ..!!!!!!!!!!!!!!!!!ishh..rasa tak baik nak maki orang ni..fikir berkali-kali..tp lau tak reti memang patut kene..pastu kata itu ini tak update..haihhhh


*
*
*
*
*
*


beistigfar byk22222 wahai nonieyyy

2 comments:

Sharinginfoz said...

sabar aja dengan karenah org yang tak suka reply e-mail ni

Noniey said...

betul-betul..lama2 malas nak fikir lg