Lupa Id & Password




hati teringat akan blog ku yang hampir bersarang-sarang bangat!! hari ni baru nak log in jenuh juga nak ingat ID & pass..hehe.. alhamdulillah syukur lepas tuk log in..

Lama tak update?? hermmm buzy berbangat-bangat..kawan opis cuti bersalin maka kijenya bertimbun-timbun..sempat buka fb pun kajap saja....... wah meriah blog korang dengan pic semua eik terutama pasal hari raya kan... ahakksss pun banyak gak cita jalan-jalan raya weolssss..


***mood: tengah update pic.... tungguuuu

Sangkaan meleset..

 


Pasal makanann je ko nie ehhh..dah tu nak wat cane..pegi tempat orang merasa makanan itu penting perlu

Otw nak keluar dari Gold coast sepang  ada beberapa satu kedai kerepek..akak ni kata dia baru sewa tempat tu 3 tahun lepas..harganya agak murah bagi kami..RM10 untuk 3 bungkus kerepek..boleh campur-campur..kami beli tak banyak RM20 saja..risau kononya tak sedap ke..kang membazir pulak...bila dah sampai umah ..tak sabar nak rasa..semuanyaaa sedapppp uolss 

kerepek ubi 
ubi keledek 
maruku pun ada

semua sedap..nak call akak ni kot boleh pos senang cikit..maruku tu lembut je dan kerepek sume rasa fresh..sebab kami beli sikit dulu..dah terkena tempat lain bila balik dan buka bau hapak cam dah lama ..