pelaburan EMAS..ok ker??

Tetiba ada terfikir nak buat pelaburan emas. Ada sapa-sapa yang dah buat pelaburan ni?? ok tak?? da info nak share ngan saya ker.. baru baca sikit maklumat di jutawanemas, macam menarik juga.

Dalam kesempitan masalah $$$ sekarang ni, Allah memudahkan urusanku..Alhamdulillah dengan nikmat limpah rezki Mu ya allah, boleh melabur sikit...bak orang kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit..insyaallah...

Ada $$$ jangan kita peruk dalam saving account tanpa beranakkannya..eh duit pun bleh beranak pinak ker ))) tuan dia belum beranak lg hehe...tapi kene kita pandai pilih nak invest kata mana yang penting nak invest kat unit trust ke apa ker...mesti under SYARIAH COMPLIANCE or islamic erk...rajin-rajin guugle info jangan main taram jerk

3 comments:

Arizakiah said...

Bagus buat pelaburan emas....
Harga emas sekarang ni naik hari-hari.....memang tak rugi beli emas...

InaAchik said...

memang bagus pelaburan emas ni... tapi kena alert ngan zakat emas yer syg...

*nak join tapi emas mahal! hehehehee

Noniey said...

arizakiah.

msh search info lg ermm mcm menarik jer

sis ina..
saya ada bkk kat web zaharudin.net dia pun da kata camtu dan ada keterangan psl pelaburan emas juga..

thanks remind me psl zakat..jom la sis invest bulan ni tak silap harga emas turun lg..