Happy Long Wekend Uolss + keje + edit blog

Assalamualaikummm & salam sejahtera

fuhh...penat jugak memikirkan nak edit layout blog neh...dah edit gadget plak entah ke mana...haru biru dibuatnya..

okay lah tuk sume enjoy dlu ngn new template ni coz Puan nya dah fenin nak pikio pikio neh..

pelaburan EMAS..ok ker??

Tetiba ada terfikir nak buat pelaburan emas. Ada sapa-sapa yang dah buat pelaburan ni?? ok tak?? da info nak share ngan saya ker.. baru baca sikit maklumat di jutawanemas, macam menarik juga.

Dalam kesempitan masalah $$$ sekarang ni, Allah memudahkan urusanku..Alhamdulillah dengan nikmat limpah rezki Mu ya allah, boleh melabur sikit...bak orang kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit..insyaallah...

Ada $$$ jangan kita peruk dalam saving account tanpa beranakkannya..eh duit pun bleh beranak pinak ker ))) tuan dia belum beranak lg hehe...tapi kene kita pandai pilih nak invest kata mana yang penting nak invest kat unit trust ke apa ker...mesti under SYARIAH COMPLIANCE or islamic erk...rajin-rajin guugle info jangan main taram jerk

cepatnyer

pejam celik....pejam celik-celik dah bulan doblas...december..

insyallah tahun baru dan dok tempat baru..maka mok cari kerja baru juga...

semoga allah permudahkan urusanku...aaamenn..

***saya suka maru..cute tomeyy