kisah ke takda orang baca..


blog ni saja saya buat untuk coretan saya sendiri, oleh itu saya tak kisah ramai pembaca atau tidak. Dalam hidup ni bukan kita boleh paksa-paksa orang lain untuk ikut apa yang kita buat dan cakap. saya pun takda nak kejar earning or bagai-bagai, masa blogwalking ada terjumpa juga strategi masing-masing nak tarik pembaca ke blog mereka. Selalunya crita gosip artis atau crita panas aka HOT la kan. Itu bergantung kepada niat masing-masing untuk apa berblog.

Zaman sekarang rasanya tak ramai yang nak tulis diary macam dolu-dolu. Masa dah berubah so, zaman pun kene berubah la pun nyer kan..dolu isi diary dalam beg kasi berat tapi skang lam bag ada Ipad or Tab. huhuhu..sume info di hujung jari. Macam saya slalu kene dengan abang saya..bila tanya jer...sure kene balik...kata abang saya GOOGLE kan ada..type jer macam-macam or berderet-deret info kuar...

di pagi yang best syiok ini mari kita baca doa pagi kekawan sume





1 comment:

Mrs Najib said...

betul2 beb ade aku kisah ade org baca kex janji kite m'luahkan ape yg kite fikir...hahah i like your statement