happy & Sedih

happy mood (^^,)
Tahniah kepada diri kami sendiri...alhamdulillah usia perkahwinan dah setahun hari ni. Allah Maha kuasa..kami di uji pada awal pkahwinan ini. Ya allah aku redha dengan ujian yang menimpa kami. Ampunilah dosa-dosa kami,kuatkanlah semangat ku, lapangkan dada kami di atas masalah ini, mudahkan perjalanan kami, kuatkan iman kami sehingga akhir hayat untuk terus beribadat kepada Mu..

Semalam birthday en somi..tahun 2011 ini kami tak dapat nak celebrate apa-apa hari istimewa (birthday + annvsy )kami..insyaallah tahun hadapan akan bertambah lebih baik. Semoga en somi dapat kuar spital dengan cepat dan dapat menjalani kehidupan macam biasa..

Kepada kawan-kawan semoga doa kalian dapat memberi kesihatan yang lebih baik kepada kami...insyaallah..

1 comment:

Luna Shoppe said...

Tumpang promo ye...

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/