happy & Sedih

happy mood (^^,)
Tahniah kepada diri kami sendiri...alhamdulillah usia perkahwinan dah setahun hari ni. Allah Maha kuasa..kami di uji pada awal pkahwinan ini. Ya allah aku redha dengan ujian yang menimpa kami. Ampunilah dosa-dosa kami,kuatkanlah semangat ku, lapangkan dada kami di atas masalah ini, mudahkan perjalanan kami, kuatkan iman kami sehingga akhir hayat untuk terus beribadat kepada Mu..

Semalam birthday en somi..tahun 2011 ini kami tak dapat nak celebrate apa-apa hari istimewa (birthday + annvsy )kami..insyaallah tahun hadapan akan bertambah lebih baik. Semoga en somi dapat kuar spital dengan cepat dan dapat menjalani kehidupan macam biasa..

Kepada kawan-kawan semoga doa kalian dapat memberi kesihatan yang lebih baik kepada kami...insyaallah..

OH jiwa KU!!!

pic masa rumah terbuka erma fatima...sekeping je pun

w Fauzi Nawawi..


* Jiwa tu nama watak fauzi dalam crita Jiwa Lara...jgn lupa last cerita tu tak silap 25 oct nie..di tv3...10.30pm

kisah ke takda orang baca..


blog ni saja saya buat untuk coretan saya sendiri, oleh itu saya tak kisah ramai pembaca atau tidak. Dalam hidup ni bukan kita boleh paksa-paksa orang lain untuk ikut apa yang kita buat dan cakap. saya pun takda nak kejar earning or bagai-bagai, masa blogwalking ada terjumpa juga strategi masing-masing nak tarik pembaca ke blog mereka. Selalunya crita gosip artis atau crita panas aka HOT la kan. Itu bergantung kepada niat masing-masing untuk apa berblog.

Zaman sekarang rasanya tak ramai yang nak tulis diary macam dolu-dolu. Masa dah berubah so, zaman pun kene berubah la pun nyer kan..dolu isi diary dalam beg kasi berat tapi skang lam bag ada Ipad or Tab. huhuhu..sume info di hujung jari. Macam saya slalu kene dengan abang saya..bila tanya jer...sure kene balik...kata abang saya GOOGLE kan ada..type jer macam-macam or berderet-deret info kuar...

di pagi yang best syiok ini mari kita baca doa pagi kekawan sume