ayat hikmah katanya

Hari ni ada kesempatan baca blog emak haniz zalika..ramai kenal hanis kan kira top blogger juga tu. Seronok baca penulisan blog, walaupun simple penuh dengan informasi keluarga, kehidupan dan yang paling saya suka perkongsian resepi yang simple untuk kita buat. wekend ni nak cuba resepi caramel dengan pancake.

ayat yang paling saya suka dari emaknya iaitu nani rostam dan boleh digunakan sebagai semangat untuk terus maju


 Hidup ini harus ada excitement. Harus berani berubah,mencuba benda baru, perkara baru. Sentiasa bergerak dan bekerja kerana selesa, takut dan malas menyebabkan kita tua sebelum waktunya.  nanirostam


jadi, tak hairan lah bila tengok muka emak hanis ni nampak muda lebih kurang sebaya macam anak dara. tidak perlu merasa selesa dengan apa yang ada. usaha itu tetap ada untuk terus kehadapan.

2 comments:

Mrs Najib said...

sedap2 resipi pancakesnye aku dh cube beb...huhu

Noniey said...

beb ,

adunan tu lau dah bancuh and tak gune sume ble simpan dan esok pagi guna balik boleh ker?