Balik juga!!!

Alhamdllh this week dah balik ke ofis asal, sebelum ni keje kat Ofis lagi satu ganti sekejap coleg g meternity leave 2 bulan jerk. kita orang tak dapat 3 bulan. Bestnye kepada sape-sape yang dapt 3 bulan tu kan..siap boleh pergi cuti-cuti mesia lagi. takper saya tak kisah pun sebb belum ada rezki lagi. doa-doakan agar dapat cepat yerk..insyaallah.

Dari hari ke hari nak cari keje lain tak siap-siap resume saya ni. ermm lepas kenduri ni rasa malas membuak buak sampai boleh muntah hahaha..plan nak cari company 5 days a week. senang sikit wekend ada lebih masa tuk family. Adat bekerja dalam setiap organisasi ada orang kuar dan ada orang masuk. Nak keje punya pasal apa syarat pun trima. sekarang ni bukan senang nak cari keje, sume kene pakai cable baik punyer..kalau tak bak kata JAMBU "Apa pun xbole...Apaaaa pun bole" ..

Asal tengahari jer fikir nak makan apa???? apa eik nak makan jap lagi..chiowww dlu...

salam JUMAAT semua...

No comments: