sembuh!!

hari-hari kerja ingat aboh kat spital...saya panggil bukan abah tp aboohh hehe..
aboh masuk IJN since last week..kaki bengkak..sebelum dah demam lama jugak..
makan pun sikit..keje saya time melawat menghabiskan makanan yang aboh xmo makan hehe...dorang kata rugi tak makan..ala makan cket ajer...rasa hari ni xsempat pegi ke IJN lagi..sebab..asal petang je ujan...petang je ujan..so, bila ujan jadi lah JEm nyer dah siap untuk di makan ...traffic jem yer kawan-kawan..

bila renung balik wajah emak dan aboh..rasa mcm xpercaya kedutan yang timbul di wajah mereka menandakan umur yang dmamah usia..pada saya mereka masih seperti dahulu..alhamdllh allah masih panjangkan usia mereka..aboh 69 & emak 61.........saya sayangkan mereka berdua..peringkat usia ini kasih sayang anak-anak sangat lah diperlukan...sapa-sapa yang tidak tinggal sekali dengan ibu / bapa...balik2 tu renungkan wajah-wajah mereka..

doa dari anak mu untuk aboh...semoga cepat sembuh...

Hot...Hot...Pertandingan "Best Entri " SARAHATA GROOMING CLASS



fuhh masih ..masih sempat untuk saya sertai contest ni.harap lah yea...kesibukan melanda sangat..last week dapat pesanan dari dawyah untuk sertai contest ni...thanks to her very2 much, sebernarnya sudah terdetik di hati untuk memakai TUDUNG dan menutup aurat dengan sepenuhnya, ada juga mencari2 grooming class yg sesuai dengan ke 'free' an waktu saya dan alhamdllh waktu 1 hb saya mmg free insyaallh. bila buka link  Sarahata saya amat tertarik dengan contest ini. bagi yang lain senang sahaja nak sertai contest ini..mari mari

Cara-cara :

1.Perlu ada blog
2.Jantina :Perempuan sahaja ;)
3.Menjadi followers di FB/Blog untuk mengetahui update terkini.
4.Perlu letak gambar dibawah di side bar dan link kan ke entri ini.
5.Setiap entri perlu meletak gambar dibawah dan copy paste ayat dibawah ke dalam entri anda.
6.Entri bermula :"Saya berminat mengikuti Grooming Class oleh SARAHATA kerana............................
(tidak melebihi 20 patah perkataan)
7.Kemudian tagged 2 rakan anda
8.Tinggalkan URL link anda di ruangan komen dibawah.
9.Tarikh tutup :29 April 2011
10.Pengumuman pemenang : 30 April 2011


"Saya berminat mengikuti Grooming Class oleh SARAHATA kerana ingin menambah keyakinan diri serta mengubah tanggapan negatif saya bahawa bertudung tidak menghalang untuk seseorang itu berfesyen dalam kehidupan seharian."
 dua orang rakan terpilih ialah:
 izwa 
&
mari semua join contest ini

Hadiahnya :
Mengikuti kelas grooming sarahata dengan PERCUMA.
Pemenang hanya SEORANG sahaja.


Lat Muzikal ..Basi!!

sory uols lambat nak upload..enjoyss

Masa ni saya paling smpi awal..so org xramai lg