Activity Federal Territory!!

Entah apsal semenjak dua tiga menjak ni rajin nak buat kek, roti dan bagai2 waktu dengannya lah..so isnin pas balik g shop barang2 nak buat menda tu kat JJ Maluri..sampai umah dah kul 10pm ..erm tak jadi nak buat malam tu dek kepenatan round satu JJ tu kan..nasib ada bli piza segera RM9.90 jer..sedap gak..
Oleh kerana semalam cuti tuk WILAYAH sahaja okay!! saya bangun awal temankan En. H ke SAE institute kat USJ 9..Balik tu bermula lah projek saya itew..
malas nak crita panjang..terus tgk pic udah ler kan..hari ni keje ..mood dah cuti actually..hahaha..malas mau type panjang..ini hasil nya tenggg tennggg
/
\
/

cheese kek ..guna loyang 8" ni je tg ader kat JJ lain dah xda stock..abaikan comot2 tepi tue..sebab saya dah makan skit ;)


dlu skolah teknik amik bakery course..lama tak ngadap menda ni..agak2 10 tahun sudah
/
\
/
ni plak pizza..lupa nak amik pic lepas masak tu..dah lapasr sgt..dah tinggal separuh baru nak amik pic..sedapgak...recepi simple2 aja..
thanks tu ummi { homesweethome }  dengan recepi di atas..nak kene practise lagi neh..


No comments: