mood: saya mau holidayzz

adeh adeh......kenapa kenapa???
 .
.
.
nak g holiday kat mana eik best..

CNY cuti panjang apa nak buat !!!??

Hai uolss ...baru kesempatan nak update hari ni...CNY last week mmg long holidays kan..uols wat apa??..akibat nak pergi cecuti sesangat dan lambat booking kesemua tempat dah fully booked okays..ada cadangan nak ke PD and Melaka..tapi saya macam ada berat sikit nak ke sampai Melaka tu bukan pasal apa ...pasal saya fikir sure jammed tahap kaya yang jual2 kat kedai2 sume abis la hehe..jammed aka sesak jalan..aleh-aleh hari Khamis tu Mr hubby ada google kat Janda Baikkkkkkk dan kami dapatlah booking last minute kat satu tempat niee.{ Clicks..clicks }. malas nak story morning glory panjang-panjang..just enjoy the pic
.
.
.


laluan tengah antara 2 kolam atau tasik..kerete pun boleh lalu..UNTUK HANTAR BARANG2 SAHAJA..
3 pointurn - view antara 2 tasik

ni view pagi-pagi buta..angsa ni pun awal bangun siap g mandi lagi



challet lake view RM145 semalam

Challet river view RM125
sapa2 minat nak berkhemah pun boleh..boleh bawa sendiri atau sewa dari resort



laluan antara challet




Yezza sudah dapat ikannnn
                                                                             




Puyu Siam


sapa bosan-bosan boleh tengok astro kat sini



view sungai

waterfall

tempat BBQ disediakan..kene charge RM25..


kebersihan di utamakan

hanya laluan Jalan Kaki sahaja di antara challet..kerete kene letak kat entrance


Activity Federal Territory!!

Entah apsal semenjak dua tiga menjak ni rajin nak buat kek, roti dan bagai2 waktu dengannya lah..so isnin pas balik g shop barang2 nak buat menda tu kat JJ Maluri..sampai umah dah kul 10pm ..erm tak jadi nak buat malam tu dek kepenatan round satu JJ tu kan..nasib ada bli piza segera RM9.90 jer..sedap gak..
Oleh kerana semalam cuti tuk WILAYAH sahaja okay!! saya bangun awal temankan En. H ke SAE institute kat USJ 9..Balik tu bermula lah projek saya itew..
malas nak crita panjang..terus tgk pic udah ler kan..hari ni keje ..mood dah cuti actually..hahaha..malas mau type panjang..ini hasil nya tenggg tennggg
/
\
/

cheese kek ..guna loyang 8" ni je tg ader kat JJ lain dah xda stock..abaikan comot2 tepi tue..sebab saya dah makan skit ;)


dlu skolah teknik amik bakery course..lama tak ngadap menda ni..agak2 10 tahun sudah
/
\
/
ni plak pizza..lupa nak amik pic lepas masak tu..dah lapasr sgt..dah tinggal separuh baru nak amik pic..sedapgak...recepi simple2 aja..
thanks tu ummi { homesweethome }  dengan recepi di atas..nak kene practise lagi neh..