Ops Sikap

nak kata pasal sikap sesetengah manusia yang kadang2 agak menyakitkan hati..sikap tidak membalas pesanan ringkas @ sms yg telah dihantar kepada mereka ini..oii ingat free ker orang anto sms tu, bayor tau..dah anto mestilah ada hal untuk bertanya, inform sesuatu ker, kita guna perkhidmatan seseorang ker..



ahli keluarga, kawan handallll....
beselah kadang2 bagi sms sebab kita xnak ganggu privacy seseorang, mungkin adik bradik korang dah ada anak or buzy ke..kawan pun sama lah jugak..for me dapat reply kemudian pun okay..saya tak kisah pun..tapi jangan xda langsung ler

kita menggunakan perkhidmatan mereka
maksudnya korang amik service dari mana-mana pihak yang korang perlukan pada masa tersebut. contoh cam aku da join gym kat satu tempat ni. masa mula-mula nak apply datang opis pun sanggup, tapi bila ada masalah punyalah lama nak dapat feedback, kita pulak follow up dengan dia lebih-lebih, ni sapa utang sapa ni? hermmm... macam-macam alasan la korang..saya pun pernah keje bahagian customer service ni..tapi bila orang buat kat kita ntah apa2 mula lah rasa geram & rasa @#^^#^& je...ada jugak service lain yang saya guna malas nak kata kat sini kang terasa payah pulak..sampi la ni tak ada crita apa2..padahal dah bayar dah..apa la masalah korang2 ni semua..rasa tak sanggup nak deal dengan manusia-manusia baik pergi ke planet yang xda orang senang sket kot

mode: errggghhhh rasa nak jadi cam kata pic tu dah bawa tepon besor pergi jumpa orang-orang berkenaan ni!!

No comments: