Info Kahwin!!

Sejak dah kahwin ni.. Mr.H akan hantar dan jemput ke opis..jadi terpaksa lah menunggu tak kira jam brapa akan sampai. Tahu2 je lah KL ni jalan selalu Jammed..jalan dekat pun boleh rasa jauh. Sementara menunggu boleh lah sikit2 update kat blog ni dan tgk blog2 lain.

Sebelum ni saya suka baca blog2 yg mengandungi info2 kahwen ni. Nak tahu? bermula dari baca bloglah saya mula banyak dapat idea terkini mengenai vendor, OP, katering dan segala macamlah. Bagusnya lagi kita dapat info dari pengalaman2 mereka yg telah dan sedang merancang perkahwinan mereka. Bagi yang masih mencari info2 kahwin boleh [ Click Sini ]..banyak info berguna untuk anda semua okay..

Cukuplah setakat ini..kita berjumpa lain hari k..warm up sket..

No comments: