AJL 25

Hi...Happy Monday to uollss
Ermm Sure hari ini ramai memperkatakan pasal AJL25..well for me pendapat masing-masing untuk siapa menang atau kalah. Juri-juri pun professional belaka..


Wekend hermm macam biasa every saturday kerja half day, agak memenatkan habis keje Mr. H jemput then ke Selayang beli barang, pastu ke Hulu Langat hantar barang masa nikah tu huisssh lama gilew tak hantar..ala kecik je barang..pas maghrib ke rumah Boss Mr. H for celebrate his son birthday..yeah jom makan-makan..pas kawin ni we all tak da nak hu ha sangat ke tempat-tempat lain maklumlah baru selesai majlis kahwin..bukan badan dan minda je letih tau..tapi POKET pun letih hahaha ....segala bonus pun bayar la apa-apa yang tertunggak lagi..life cycle..mungkin semua hadapi masalah yang sama jugak kan..tak dapat nak shopping mopping kali ni ..wuaaa...ish ngada-ngada la tu ;)


Hari ahad proses laudry......tettt stock brapa lame dah sume tu kan.hanya saya dan Mr H je taw...rest and relax di rumah sahaja..malam tengok AJL25..pada saya kali ni top 12 AJL ramai penyanyi muka baru..mungkin peredaran zaman dan masa kot kan..beralih pada music-music bermacam kategori. Paling hot awal pagi ni topik ramai pertikai kenapa Ana Raffali menang?!! mula-mula kami kat umak pun terkezut berok gak..tapi tak da la nak fanatik sangat nak komen2 ni..dan pagi ni jugak tak silap Hot Fm pun komen pasal AJL.. mungkin itu rezki ana pada kali ini..mungkin pada artis-astis yang lain bukan rezki anda di sini..ramai kecoh2..tapi bukan kita dapat duit pun...yang dapat tu ha pada mereka yang menang beribu-ribu tue..kita dapat kering air liur je hehe..

dah dah pergi sambung wat kerja balik..kang bos marah ;)

...semoga allah melimpah ruahkan rezki kami pada 2011 ini..amennn..

2 comments:

Deana Amane said...

babe...sorry not attending yr wedding, got smthing to settle here

anyways..congrats, bahagia ke hujung nyawa & hope that we can meet up again :)

Noniey said...

THANKS DEAR...
no prob..awak tu cepat2 tau nasi minyak hehehe