Happy New Year 2011


2011 dah masuk pastu banyak la azam-azam yg kedengaran dari kawan2 dan ahli keluarga. Apa azam saya tahun ni yerk...

1. nak structure balik hidup ni...maklumlah baru berkahwin
2. nak bayor mane2 hutang yang baru dan yang lama...
3. bersama2 ubah pendapatan keluarga..mana taknya sume harga2 barang dah naik (

dah dah jangan banyak2..kang xterbuat dan jadi basi mcm tahun tahun sebelum ni kan kan..alah sume akan camtu gak kan..kan..

crita new year masa zaman belajar2 dlu rajin la pergi kuar saja sronok..masa zaman belajar memang la syok xfikir sangat dengan commitment. Paling ingat skali masa 1st celebrate ngan kawan kolej..bayangkan menapak dari KLCC sampai ke Bukit Bintang dan menapak lagi sampai Dataran...phewwww..kenangkan balik jauhnyerr perjalanan kami..Tapi cuba skang menapak camtu dah xlarat dahh..ke sana ke sini naik kete jer senang..tapi malam new year paling teruk Jammed ler per lagi..Sebab tu masa keje dah xda nak pergi masuk town ..wat letih kaki jer bawa kete..tekan break ngn minyak ( kete auto )..baik pergi makan2 ngn family lagi best kenyang pun dapat ;))..

No comments: